Lunchmenu
Voorgerecht + Hoofdgerecht
Wekelijks stellen wij u een lunchmenu voor, dagelijks geserveerd tussen 12 en 14 uur en dit per tafel voor het ganse gezelschap en niet op officiële feestdagen.
Voorgerecht:
Traag gegaarde zalm in’t groen
Tussengerecht:
Bladerdeeg “Florentine” met gepocheerd ei, spinazie, mousselinesaus
(Supplement: € 15,-)
Hoofdgerecht:
Kalfsstoofpotje, wortelen, paddenstoelen, erwten, zilveruitjes, peterselie-aardappelen
/ € 39,-
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 6ST / 26
TIA MARAA DIEPE IERS-FRANSE OESTERS 9ST / 37
Carpaccio van rode tijgergarnaal / 26
avocado, lente ui, piment
TATAKI VAN TONIJN / 30
komkommer, edamame, crème van sesam, ponzo vinaigrette
Gemarineerde zeebaarsfilet / 25
mango, panna cotta van koriander, groene kerrie
VITELLO TONNATO / 23
Groene en witte asperges/ 25
Mangalica ham, groene kruiden, gepekelde ui
Kalfstartaar/ 23
koolrabi, rode biet, jus van Parmezaan
Paleta “Iberico Bellota” / 30
24 maanden gerijpt
RUNDSCARPACCIO BLACK ANGUS / 22
olijven, parmezaan, notensla
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR / 35 OF 85
oscietra 10g of 30g, blini, zure room
Aspic met seizoengroenten / 21
gepekelde radijs, groene kruiden
Open ravioli / 23
seizoengroenten, groenten jus, geitenkaas, rucola
Asperges / 24
“Vlaamse wijze” of met mousselinesaus
VISSOEP / 17
toast, rouille
HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN / 26
gefrituurde peterselie, citroen
GEBAKKEN KALFSHERSENEN / 20
hazelnootboter, kappers
MERGPIJP UIT DE OVEN / 20
met mosterd, toast
* Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen.
TATAKI VAN TONIJN / 39
quinoa, komkommer, edamame, crème met sesam, ponzu vinaigrette
PALING IN ’T GROEN / 38
groene kruiden
Asperges / 25
“Vlaamse wijze” of met mousselinesaus, natuuraardappelen
Open ravioli / 29
seizoen groenten, groenten jus, geitenkaas
Kabeljauw / 36
stoofpotje van asperges en zeekraal, witte wijnsaus, natuuraardappelen
SLIPTONGEN MEUNIÈRE / 42
verse tartaarsaus, slaatje, frieten of puree
Gebakken rogvleugel / 36
kappers, hazelnootboter, trostomaat, spinazie/doperwtenpuree
BOUILLABAISSE ”SILO’S” / 39
rouille, toast
VOL-AU-VENT VAN HOEVEKIP / 26
mousselinesaus, sla, frieten
VOL-AU-VENT “ROYALE” / 38
kalfszwezeriken, mousseline, sla, frieten
Lamsfilet / 38
lamszwezerik, tuinbonen, jonge wortel, lamsjus met munt
Anjou duif “Clamart / 44
jonge erwtjes, sucrine sla, kasteelaardappelen, Portosaus
GEBAKKEN KALFSZWEZERIKEN / 43
asperges, gepekelde beukenzwammen, kasteelaardappelen, jus met asperges
STEAK TARTAAR / 27
sla, frieten
ONGLET BORDELAISE / 32
mergpijp, sla, frieten (enkel bleu gebakken)
FILET PUR SIMMENTHALER (DIERENDONCK) / 43
saus naar keuze*, sla, frieten
* Sauzen: Béarnaise – Bordelaise – Peperroom – Choron – Champignonroom – Vleesjus – Kruidenboter
**Alle gerechten en prijzen kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid en marktprijzen. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. De samenstelling van de gerechten kan variëren. Dank voor uw begrip.
Dessert
CRÈME BRÛLÉE / 9
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
BRUSSELSE WAFEL, CHOCOLADESAUS, SLAGROOM, VANILLE ROOMIJS / 13
(wijn sugg.: Lagafe Maury Gr.: 10.00)
Rabarber, vlierbloesem, basilicum, pistache ijs/ 13
(wijn sugg.: Lafage rivesaltes hors d’age: 10.00)
Panna cotta van tonka, citrus, chocolade, chili, yoghurt / 13
(wijn sug.: “Coup de coeur” – Gros maseng: 7.00)
Mascarpone mousse, lange vingers (tiramisu), Baileys ijs / 13
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
DAME BLANCHE, À LA MINUTE AFGEDRAAID EN VOOR U AAN TAFEL GESERVEERD / 13
(wijn sugg.: Lagafe Maury Gr. : 10.00)
COUPE “COLONEL” / 13
citroensorbet – Wodka 42 Below
SABAYON MET MARSALA, VANILLE ROOMIJS / 13.00
(wijn sug: Lafage Rivesaltes hors d’age: 10.00)
KAASBORD “VAN TRICHT” / 16
(wijn sugg.: Lustau Sherry East India: 9.00)
We still don’t understand what a wine stopper is for.
Een andere troef bij Silo’s is de uitstekende wijnselectie waarvan de meeste wijnen bovendien per glas te verkrijgen zijn dankzij het Vin Au Verre system.
Alle wijnen die in Silo’s geschonken worden kunnen bovendien ook aangekocht worden om ze thuis in uw vertrouwde omgeving te degusteren.
Maandag - Vrijdag | middag 12u - 14u (sluiting rond 15u30) avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zaterdag | middag gesloten avond 18u00 - 20u30 (sluiting rond 23u30) |
Zondag | een hele dag gesloten |
© 2023 Silo’s | BE 0564.806.650 | Privacybeleid | By Publiplus